WKK presenteert krimpkous en kabelbinders op Hannover Messe 2016!

Bij de aankomende editie van de Hannover Messe (de belangrijkste industriële vakbeurs ter wereld), die van 25 t/m 29 april 2016 wordt gehouden, zal WKK in hal 13 op standnummer B77 te vinden zijn. Hier zullen wij de verschillende mogelijkheden op het gebied van krimpkous laten zien:
van dunwandige tot dikwandige krimpkous en van voorgevormde producten tot assortimenten en mini boxen krimpkous. Tevens zullen wij een groot aantal verschillende types kabelbinders ten toon stellen in allerlei lengte en breedte maten, kleuren en variërend van trekkracht. Hierbij kunt u denken aan onder andere standaard polyamide 6.6 (PA 66), hittebestendige, detecteerbare, Tefzel®, hersluitbare en stalen kabelbinders.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met de bovenstaande producten veel specialisten in de energie sector zullen enthousiasmeren en kunnen dan ook niet wachten totdat de Hannover Messe 2016 van start gaat. Indien u van plan bent naar deze vakbeurs te gaan en WKK een bezoek te brengen, dan kunt u met mevrouw
Marije Evers (tel. +31(0)13 507 54 25, e-mail marije.evers@wkk.nl) contact opnemen voor gratis toegangskaarten. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand!

Hannover Messe

Geplaatst op: in de categorie: Beurzen met de tags: , , , ,