WKK presenteert krimpkous en kabelbinders op Hannover Messe 2015

Hannover Messe 2015

Al vele jaren neemt WKK deel aan de Hannover Messe: de belangrijkste industriële vakbeurs ter wereld. Gedurende deze jaren heeft zowel de Hannover Messe als WKK een enorme ontwikkeling doorgemaakt die een opvallende overeenkomst kent. Zo omvat de Hannover Messe inmiddels meerdere thema’s (zoals “automatisering & IT” en “energie & engineering”) waarbij de laatste innovaties en noviteiten onder de aandacht worden gebracht van specialisten uit deze vakgebieden. WKK heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot specialist op het (vak)gebied van krimpkous en kabelbinders die in de energie sector voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Bij de aankomende editie van de Hannover Messe, die van 13 t/m 17 april 2015 wordt gehouden, zal WKK in hal 13 op standnummer B75 te vinden zijn. Hier zullen wij de verschillende mogelijkheden op het gebied van krimpkous laten zien: van dunwandige tot dikwandige krimpkous en van voorgevormde producten tot assortimenten en mini boxen krimpkous. Tevens zullen wij een groot aantal verschillende types kabelbinders ten toon stellen in allerlei lengte en breedte maten, kleuren en variërend van trekkracht. Hierbij kunt u denken aan onder andere standaard polyamide 6.6 (PA 66), hittebestendige, polypropyleen, Tefzel®, hersluitbare en stalen kabelbinders.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met de bovenstaande producten veel specialisten in de energie sector zullen enthousiasmeren en kunnen dan ook niet wachten totdat de Hannover Messe 2015 van start gaat. Indien u van plan bent naar deze vakbeurs te gaan en WKK een bezoek te brengen, dan kunt u met mevrouw
Marije Evers (tel. +31(0)13 507 54 25, e-mail marije.evers@wkk.nl) contact opnemen voor gratis toegangskaarten. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand!

Geplaatst op: in de categorie: Beurzen met de tags: , , , ,