WKK: officieel Europees distributeur van Hongshang krimpkous!

Logo Hongshang

WKK heeft vanaf 1 februari 2010 een samenwerkingsverband met Hongshang Heat Shrinkable Materials. Dit houdt in dat WKK officieel Europees importeur en distributeur is van het Aziatische kwaliteitsmerk Hongshang en hierdoor nagenoeg alle verschillende types krimpkous met toebehoren kan leveren aan klanten in Europa: van dunwandige krimpkous, middelwandige krimpkous en dikwandige krimpkous tot medium voltage producten en van krimpmoffen tot broekstukken.

Hongshang

Hongshang is een Aziatische producent van kwalitatief hoogwaardige krimpkous en toebehoren. Als toonaangevende fabrikant van cross-linked warmtekrimpbare producten, ontwikkelt en produceert Hongshang krimpkous voor de energie sector, elektronische industrie, automotive, communicatie, bouw, scheepsbouw en andere grote industrieën die gebruik maken van een effectieve isolatie en bescherming van functionele onderdelen, componenten en systemen.

Kernwaarden

Net als bij WKK bestaan ook bij Hongshang de kernwaarden uit eerlijkheid, vertrouwen, effectiviteit en superieure service. Hongshang is door middel van deze kernwaarden in staat de groei van de verschillende markten ter wereld te beïnvloeden, zodat men uit kan gaan van een betrouwbare leverancier voor warmtekrimpbare producten met lage kosten en hoge kwaliteit.

Groeistrategie

De samenwerking tussen WKK en Hongshang past zowel in de voorgenomen groeistrategie van WKK als in die van Hongshang Heat Shrinkable Materials. Net als WKK wil ook Hongshang haar marktaandeel vergroten en haar concurrentiepositie versterken. Door samen te gaan trachten beide bedrijven de Europese markt te veroveren waardoor de krimpkousen van Hongshang, net als in Azië, Noord-Amerika en Oceanië, ook in Europa een begrip worden.

Geplaatst op: in de categorie: Krimpkous met de tags: