WKK kijkt uit naar deelname aan Light + Building 2014

Logo Light + Building

Na twee jaar is het dan eindelijk zo ver. Van 30 maart t/m 4 april 2014 wordt wederom de internationale vakbeurs Light + Building in Frankfurt am Main (Duitsland) georganiseerd. Op deze vakbeurs worden de laatste innovaties en trends op het gebied van verlichting en gebouwtechniek getoond aan bezoekers die veelal afkomstig zijn uit de installatiebranche en elektrotechnische industrie.
Op de laatste editie van Light + Building in 2012 troffen 195.582 bezoekers en ruim 2.300 standhouders elkaar. Light + Building wordt daarom terecht ’s werelds grootste vakbeurs in de verlichtings en gebouwtechniek sector genoemd.

Uiteraard zal WKK als standhouder bij dit evenement aanwezig zijn. De stand van WKK bevindt zich in
hal 9.0, standnummer A60. In onze fonkelnieuwe stand zullen wij dit jaar diverse bevestigingsoplossingen presenteren zoals verschillende types krimpkous, kabelbinders en clips welke veelal worden gebruikt in de elektrotechnische industrie.

Indien u van plan bent Light + Building 2014 te bezoeken, breng dan zeker een bezoek aan de stand van WKK  (hal 9.0, standnummer A60). Voor gratis toegangskaarten of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met de heer Maurice Peeters: tel. +49(0)2157 13 89 0, e-mail maurice.peeters@wkk-deutschland.de.
Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand!

Geplaatst op: in de categorie: Beurzen met de tags: