WKK Automotive presenteert innovatieve automotive clips op de IZB 2016

WKK Automotive presenteert innovatieve automotive clips op de IZB 2016

Van 18 t/m 20 oktober 2016 zal WKK Automotive deelnemen aan de negende editie van de
Internationale Zuliefererbörse (IZB).
Stand locatie: hal 6 – standnummer 6306.

Internationale Zuliefererbörse (IZB)
De IZB vindt om het jaar plaats in de Duitse stad Wolfsburg en verwelkomt meer dan 50.000 bezoekers uit de hele wereld, waaronder een groot aantal beslissers van autofabrikanten en -leveranciers. In de loop der jaren is de IZB uitgegroeid tot een internationaal platform voor automotive deskundigen, waar het hele spectrum van innovatieve en waardevolle netwerkmogelijkheden wordt verstrekt aan de leveranciers van de automotive industrie. Meer dan 800 vooraanstaande nationale en internationale exposanten, waaronder WKK Automotive, verwelkomen bezoekers op deze beurs en profiteren van dit unieke communicatieplatform om zakelijke contacten met vertegenwoordigers van Volkswagen AG en andere autofabrikanten en -leveranciers tot stand te brengen.

WKK Automotive
Als toonaangevende expert op het gebied van automotive clips, deelt WKK Automotive niet alleen haar
know-how over oplossingen voor het begeleiden / bundelen  / bevestigen van kabels en draden in voertuigen, maar zullen wij ook een uitgebreid assortiment aan clips presenteren. Tijdens de IZB kunt u kennismaken met onze ervaren ingenieurs en onze nieuwste automotive clips bekijken. Uiteraard is het mogelijk om uw specifieke wensen te bespreken met onze ingenieurs en uw automotive clips op maat te laten ontwikkelen en produceren door ons.

We kijken er naar uit om u te ontmoeten op de IZB 2016 en hopen dat we een perfecte automotive clip voor u mogen ontwikkelen!

Voor meer informatie over onze beursdeelname of om gratis toegangskaarten te krijgen, neem dan aub contact op met de heer Bram Boers: tel. +49 (0) 2157 13 89 0, e-mail bram.boers@wkk-deutschland.de

Locatie IZB 2016:
Allerpark, Wolfsburg

Openingstijden IZB 2016:
Dinsdag 18 oktober: van 10:00 tot 18.00 uur
Woensdag 19 oktober: van 10:00 tot 18.00 uur
Donderdag 20 oktober: van 10:00 tot 18.00 uur

Geplaatst op: in de categorie: Beurzen met de tags: , , , , ,