Oprichting WKK Energy GmbH

WKK heeft in 2013 een nieuw bedrijf opgericht: WKK Energy. Dit bedrijf richt zich op de ontwikkeling en productie van kabel accessoires voor de Europese energie markt. Het assortiment van WKK Energy bestaat uit laagspanning en middenspanning kabel accessoires tot 36 kV (in koude en warmte krimptechniek), stekkers voor middenspanning, ‘innercone’ connectoren en krimpkous.

Waarom WKK Energy?

In de afgelopen jaren is WKK, met behulp van onze partner Hongshang Heat Shrinkable Materials, enorm gegroeid in het krimpkous segment. Als gevolg van deze samenwerking en vanwege de vraag vanuit de energie markt, heeft WKK besloten om een gespecialiseerd bedrijf op te richten om klanten in deze markt te bedienen met een hoogwaardig serviceniveau doormiddel van een toegewijd team met een gedegen kennis van de producten.

Toekomstplan

Volgens Pim Vermeulen, Technisch / Commercieel Manager van WKK Energy GmbH: “In de komende jaren wil WKK Energy uitgroeien tot één van de grootste spelers in de Europese energie markt. Dit willen we bereiken door klanten oplossingen aan te bieden voor allerlei soorten verbindingsproblemen.”

WKK Energy zal haar klanten op maat ontworpen producten (ontworpen volgens de IEC 60502 en HD 629.1 normen), een uitgebreid assortiment aan kabel accessoires, koudekrimp en warmtekrimp krimpkous aanbieden. Pim Vermeulen: “Wij zijn er voor 100% van overtuigd dat WKK Energy een groot succes zal worden in de Europese energie markt!”

Geplaatst op: in de categorie: Algemeen met de tags: , ,