Oprichting WKK Automotive

WKK heeft in 2009 een nieuwe dochteronderneming opgericht: WKK Automotive. Deze dochteronderneming richt zich op het ontwikkelen en produceren van kunststof clips voor de automotive industrie die als doel hebben het bevestigen en geleiden van bekabeling in voertuigen.

ISO/TS 16949 certificering

Door het behalen van de ISO/TS 16949 certificering heeft WKK Automotive de mogelijkheid gecreëerd om grote gerenommeerde bedrijven in de automotive industrie van dienst te kunnen zijn. In een relatief korte periode is WKK Automotive uitgegroeid tot een vooraanstaande partner / producent voor diverse grote autofabrikanten zoals Mercedes, BMW en Audi.

Marktsegmenten

In de afgelopen jaren heeft WKK Automotive de kunststof clips niet alleen met succes geïntroduceerd in de automotive industrie, maar ook in marktsegmenten die betrekking hebben op de bouw van vrachtauto’s, trailers en machines. Verder is ook de PV-markt (Photo Voltaic oftewel solar markt) een interessante markt gebleken. Hiervoor heeft WKK Automotive speciaal een 2-tal clips ontwikkeld die, zonder enige benodigdheden, gebruikt kunnen worden bij het verantwoord bevestigen en geleiden van bekabeling op profielen die veelal in deze markt worden gebruikt.

Clips op maat

Als producent van kunststof clips biedt WKK Automotive de mogelijkheid om clips op maat te laten maken die voldoen aan de specifieke wensen van de opdrachtgever. Het op maat ontwikkelen van bijvoorbeeld automotive / solar clips is voor WKK Automotive geen enkel probleem. WKK Automotive is namelijk in staat om binnen zeer korte tijd een idee om te zetten in een product dat direct leverbaar en bruikbaar is.

Geplaatst op: in de categorie: Algemeen met de tags: