Maak kennis met WKK op de Elektrotechniek 2013

Maak kennis met WKK op de Elektrotechniek 2013

Na de deelname van WKK aan de Hannover Messe en de Intersolar Europe, staat binnenkort de 3e beursdeelname van WKK op het programma: Elektrotechniek 2013 in de Jaarbeurs te Utrecht.  
Al vele jaren is WKK op deze beurs een bekende exposant. Hier willen wij graag persoonlijk in contact komen met Nederlandse en Belgische bezoekers uit de elektro- en installatietechniek. Graag informeren en adviseren wij u over onze bevestigingsmaterialen,
die in de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol zijn gaan innemen op de werkvloer.

De tijd dat techniek uit louter draadjes en knoppen bestond is absoluut voorbij. Het gaat vandaag de dag over onder andere ‘slimmere’ bevestigingsproducten die gebruiksvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig en voordelig zijn. Door het steeds complexer worden van toepassingen, wordt niet alleen de adviesfunctie van de installateur, maar ook die van uw leverancier (WKK) steeds belangrijker.

Op onze stand (hal 9, standnummer D020) op de Elektrotechniek kunt u persoonlijk kennis maken met onze adviseurs die u alles kunnen vertellen over kabelbinders / tie wraps, krimpkous, automotive / solar clips, wartels, kabelschoenen, adereindhulzen en vele andere bevestigingsmaterialen.

Wilt u de Elektrotechniek, en in het bijzonder WKK, bezoeken? Klik dan hier om u voor te registreren en een gratis toegangskaart te ontvangen. Voor meer informatie over de beursdeelname van WKK of voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs op de beurs, kunt u contact opnemen met de heer
Jurgen Nouws: tel. +31 (0)13 571 21 71, e-mail jurgen.nouws@wkk.nl

Locatie Elektrotechniek 2013:
Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden Elektrotechniek 2013:
Maandag 30 september t/m woensdag 2 oktober: 10:00 tot 17:30 uur
Donderdag 3 oktober: 10:00 tot 19:30 uur
Vrijdag 4 oktober: 10:00 tot 17:00 uur

Geplaatst op: in de categorie: Beurzen met de tags: