Detecteerbare kabelbinders met hoogste detecteerbaarheid

Detectable cable ties

Deze kabelbinders zijn uitermate geschikt voor toepassingen in de voedingsmiddelen, farmaceutische, veevoeder en chemische industrie.
Hier wordt veel aandacht besteed aan het voorkomen van product-verontreiniging door middel van metaaldetectie-, röntgendetectie- en visuele detectietoestellen. Afgesneden uiteindes van kabelbinders zijn hier ongewenst.

Optimale veiligheid / Hoogste detecteerbaarheid
Een uniek productieproces, waarbij metaaldeeltjes gelijkmatig worden vermengd met de voor kabelbinders gebruikelijke grondstof (Polyamide 6.6), maakt het mogelijk kleine fragmenten van de kabelbinder te detecteren. Hierbij moet worden opgemerkt dat de dichtheid van de metaaldeeltjes in de detecteerbare kabelbinders van WKK hoger is dan bij andere typen detecteerbare kabelbinders. Dit zorgt er voor dat deze kabelbinders de grootste magnetische aantrekkingskracht hebben. De opvallende blauwe kleur van de kabelbinder maakt een visuele detectie mogelijk. Zo wordt gezorgd voor optimale veiligheid / detecteerbaarheid.

Voldoen aan Europese richtlijn voor HACCP
Detecteerbare kabelbinders helpen gebruikers hiervan uitstekend op weg om de EU-richtlijn voor HACCP te halen. HACCP is een systematische, preventieve benadering van voedselveiligheid die fysische, chemische en biologische risico’s aanpakt bij wijze van preventie in plaats van inspectie van afgewerkte goederen.

Meer informatie over detecteerbare kabelbinders >>

Detecteerbare kabelbinders - Optimale veiligheid - Hoogste detecteerbaarheid

Geplaatst op: in de categorie: Algemeen met de tags: , , , , ,