Binnenkort artikeldata van WKK op 2BA beschikbaar

Binnenkort artikeldata van WKK op 2BA beschikbaar

Graag willen wij u alvast informeren dat binnenkort de artikeldata van een aantal productgroepen van WKK op 2BA (www.2ba.nl) beschikbaar wordt gesteld. Het gaat om de artikeldata van de volgende productgroepen: kabelwartels & toebehoren, kabelbinders & toebehoren en krimpkous.

Over 2BA

2BA is een datadistributeur van het artikelbestand van en voor de installatiebranche. Bij 2BA zijn alle technische kenmerken en handelsgegevens van producenten en groothandels uit de installatiebranche verzameld in één database. Voor alle partijen is dagelijkse uitwisseling van data met 2BA mogelijk zodat u altijd over de meest actuele data kunt beschikken.

Waarom artikeldata van WKK op 2BA?

De vraag naar actuele en complete artikel- en productdata groeit. Elektronische communicatie tussen bedrijven is niet meer weg te denken. Om de installatiebranche te voorzien in deze behoefte is één datapool nodig waar fabrikanten en groothandels data aan kunnen leveren en installateurs en groothandels data vandaan kunnen halen: 2BA. Graag wil ook WKK de installateurs en groothandels in de installatiebranche voorzien (volgens het ETIM classificatiemodel) van complete artikel- en productdata. Deze data kan dan eenvoudig worden gebruikt voor bijvoorbeeld een calculatie, bestelling, tekening of voor publicatie op een eigen website/webshop.

Werkt u al met 2BA?

Laat dit WKK Nederland dan aub weten door contact op te nemen met onze afdeling Verkoop:
bel +31(0)13 571 21 71 of stuur een e-mail naar verkoop@wkk.nl

Zodra de artikeldata van WKK op 2BA beschikbaar is gesteld, wordt u op de hoogte gebracht.
U kunt dan WKK als “leverancier” selecteren door middel van het volgende GLN-nummer: 8717278570006

Geplaatst op: in de categorie: Algemeen met de tags: , , , , , , ,