Bezoek WKK op de Intersolar Europe 2013

Na het succes van het afgelopen jaar heeft WKK besloten om voor de 2e maal deel te nemen aan Europa’s grootste vakbeurs voor de solar industrie: de Intersolar Europe. Deze vakbeurs, die van 19 tot en met 21 juni 2013 in Duitsland (in de “Messe München”) wordt gehouden, is met meer dan 1.500 exposanten en 60.000 bezoekers dé ontmoetingsplaats voor professionals in de solar- en PV-industrie.

WKK nodigt u graag uit om een bezoek te brengen aan haar stand (hal A4, standnummer 570) op deze beurs waar ons bedrijf kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmaterialen zal presenteren (waaronder vele verschillende typen bevestigingsclips, kabelbinders en krimpkous) voor nagenoeg alle denkbare toepassingen.

Tijdens de komende beursdeelname ligt de focus van onze stand op de demonstratie van ons uitgebreide assortiment bevestigingsclips die geschikt zijn voor uiteenlopende profieldiktes en gatdiameters. Bevestigingsclips die we zullen demonstreren zijn: edge clips (ook voor geribbelde slang), clips met steekanker en natuurlijk solar clips.

Indien u interesse heeft om WKK te bezoeken, dan kunt u met WKK contact opnemen om gratis toegangskaarten te krijgen voor de Intersolar Europe. Wij hopen u op 19, 20 of 21 juni 2013 te mogen begroeten bij onze stand (hal A4, standnummer 570). Voor meer informatie over de beursdeelname van WKK kunt u contact opnemen met de heer Maurice Peeters (maurice.peeters@wkk-deutschland.de).

Geplaatst op: in de categorie: Beurzen met de tags: