Bekijk de ‘slimme’ bevestigingsproducten van WKK op de Elektrotechniek 2015

Logo Elektrotechniek 2015

Zoals u van WKK gewend bent, nemen wij ook dit jaar weer deel aan de vakbeurs Elektrotechniek.
Deze vakbeurs, die van 29 september tot en met
2 oktober 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht wordt gehouden, is met meer dan 270 exposanten en 23.000 bezoekers de ontmoetingsplaats voor professionals in de installatie branche, elektrotechniek en energie sector.

Expositieprogramma Elektrotechniek 2015

Dit jaar zal de Elektrotechniek anders van opzet zijn dan bij vorige edities. De vakbeurs zal aankomende editie draaien rond vier segmenten of zogenaamde toepassingsgebieden: woning, industrie, utiliteit en infra & energie. In de Jaarbeurs zullen een woning, fabriekshal, kantoor en buitenruimte voor energie en infra worden gebouwd waar de nieuwste en slimste oplossingen in hun context worden getoond.

WKK Nederland

Uiteraard behoort WKK Nederland tot de exposanten die ‘slimme’ bevestigingsproducten tonen die gebruiksvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig en voordelig zijn. Wij nodigen u van harte uit om onze stand
(hal 9, standnummer E066) te bezoeken waar onze adviseurs u, onder het genot van een hapje en een drankje, graag bijpraten over de verschillende mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld krimpkous, kabelbinders en kabelwartels. Zo tonen wij u onder andere:

Krimpkous >>
Van dunwandige tot dikwandige krimpkous en van voorgevormde producten tot assortimenten en
mini boxen krimpkous.

Kabelbinders >>
Nagenoeg alle verschillende types in allerlei lengte en breedte maten, kleuren en variërend van trekkracht.

Kabelwartels >>
Van de serie PERFECT van het kwaliteitsmerk Jacob. Deze serie wordt o.a. gekenmerkt door haar zeer hoge beschermingsgraad (IP68), een groot klembereik en een snelle montage.

Interesse in een bezoek?

Indien u interesse heeft om WKK op de Elektrotechniek te bezoeken, dan kunt u zich online voorregistreren om gratis toegangskaarten te krijgen. Voor meer informatie over de beursdeelname van WKK of voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs op de beurs, kunt u contact opnemen met de heer
Adri van Grinsven: tel. +31(0)13 507 54 23, e-mail adri.vangrinsven@wkk.nl

Wij hopen u tijdens de beursperiode te begroeten op onze stand (hal 9, standnummer E066) en wensen u alvast een prettig beursbezoek. Graag tot ziens op de beurs!

Locatie Elektrotechniek 2015:
Jaarbeurs in Utrecht.

Openingstijden Elektrotechniek 2015
Dinsdag 29 september 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 30 september 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 1 oktober 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 2 oktober 10.00 – 16.00 uur

Geplaatst op: in de categorie: Beurzen met de tags: , , , , ,