16e Deelname aan de Hannover Messe

Logo Hannover Messe 2013

Na het succes van de afgelopen 15 jaar heeft WKK besloten om wederom deel te nemen aan de grootste industriebeurs ter wereld:
de Hannover Messe. Deze vakbeurs, die van 8 tot en met 12 april 2013 in Duitsland wordt gehouden, is met meer dan 6.000 exposanten en 200.000 bezoekers dé ontmoetingsplaats voor professionals die zich bezighouden met energie, techniek en robotica en leveranciers van technische producten en diensten. WKK nodigt directieleden, technici en inkopers graag uit om een bezoek te brengen aan haar stand (hal 13, standnummer A78) op deze beurs waar ons bedrijf kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmaterialen zal presenteren (waaronder vele verschillende types kabelbinders / tie wraps, Hongshang krimpkous en automotive / solar clips) voor nagenoeg alle denkbare toepassingen.

Tijdens de komende beursdeelname zal de stand van WKK voorzien zijn van een nieuwe, frisse uitstraling die beter aansluit bij de positionering van ons bedrijf in de elektrotechnische, automotive en solar industrie en in sectoren zoals de energie, installatietechniek en offshore sector. Wij vertrouwen erop dat onze nieuwe uitstraling u zal aanspreken en kunnen dan ook niet wachten om u te ontvangen in onze vernieuwde stand.

Indien u interesse heeft om WKK te bezoeken, dan kunt u met WKK contact opnemen om gratis toegangskaarten te krijgen voor de Hannover Messe. Wij hopen u tussen 8 en 12 april 2013 te mogen begroeten bij onze stand (hal 13, standnummer A78). Voor meer informatie over de beursdeelname van WKK kunt u contact opnemen met de heer Rob Jansma of de heer Danny van der Linden, tel. +31(0)13 571 21 71.

Geplaatst op: in de categorie: Beurzen met de tags: